Πλεονεκτήματα

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, oι άνθρωποι προσπαθούν να ελαχιστοποιούν τις φυσικές τους αλληλεπιδράσεις με άλλους. Χρησιμοποιώντας το Handsapp ως ιδιοκτήτες ή πελάτες, μπορείτε να διευκολύνετε τη μείωση της επαφής μεταξύ του προσωπικού και των πελατών σας. Αυτό δεν αναιρεί πως σε ορισμένες περιπτώσεις, το προσωπικό θα χρειαστεί να παραδώσει το φαγητό στο τραπέζι ή να πληρωθεί με μετρητά σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιλέξει την ανέπαφη πληρωμή με κάρτα μέσω του Handsapp. Ωστόσο, δίνεται η δυνατότητα να έχετε ένα σύστημα σημείων συλλογής μέσα στην εταιρεία σας (self-service), αλλά και take-away όπως και delivery ώστε να ελαχιστοποιήσετε περαιτέρω την ανθρώπινη επαφή.

Ένα ακόμα από τα πολλά πλεονεκτήματα του Handsapp, είναι ότι μειώνει τον αριθμό των πραγμάτων που πρέπει να αγγίξουν οι πελάτες όταν τρώνε. Εξαλείψτε λοιπόν τελείως  την κοινή χρήση μενού μεταξύ πελατών. Συχνά ένα μενού περνάει γύρω από ένα τραπέζι ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων καθώς αποφασίζουν τι να παραγγείλουν.

Με το Handsapp, μπορείτε να τοποθετήσετε τα  QR μενού σας, σε εύκολα προσβάσιμες και εμφανείς τοποθεσίες, στην επιχείρησή σας, καθιστώντας την παραγγελία μία απλή και ευχάριστη διαδικασία για τον πελάτη.

handsapp-safety.jpg
save.jpg

Με το Handsapp εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα. Σε πολλές επιχειρήσεις, το μενού αλλάζει τακτικά. Η ενημέρωση μιας έντυπης έκδοσης μενού, όταν χρειάζεται να γίνει εισαγωγή νέου προϊόντος ή αφαίρεση επειδή έχει εξαντληθεί, κοστίζει χρήματα κάθε φορά. Επίσης είναι δύσκολο όταν πρέπει να ενημερώσετε τους πελάτες ότι ένα προϊόν του μενού δεν είναι πλέον διαθέσιμο ή όταν εξαντλείτε από την κουζίνα.
Με το Handsapp  μπορείτε να ενημερώνετε το μενού σας σε πραγματικό χρόνο, όσο συχνά θέλετε. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν ψηφιακά όπως και όταν προκύψει η ανάγκη, χωρίς καμία επιπλέον δαπάνη.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Handsapp είναι η διεύρυνση του κύκλου εργασιών του κάθε τραπεζιού. Ένας από τους βασικότερους στόχους της κάθε επιχείρησης, είναι η άμεση εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων πελατών ταυτόχρονα, χωρίς να αισθάνονται ότι τους εξυπηρετούν βιαστικά ή όχι σωστά. Έτσι, αντί οι πελάτες να περιμένουν να εξυπηρετηθούν ή να τραβήξουν την προσοχή ενός σερβιτόρου για να κάνουν την παραγγελία τους, μπορούν απλά να σαρώσουν αμέσως το Handsapp QR μενού μόλις καθίσουν. Ίσως ακόμα αν το θελήσετε μπορείτε να τους επιτρέψετε να παραγγείλουν πριν καθίσουν μέσω του Handsapp κάτι που επιταχύνει τα πράγματα ακόμα περισσότερο.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν επιπλέον αντικείμενα κατά τη διάρκεια του γεύματος, είτε επειδή ξέχασαν να το συμπεριλάβουν είτε αποφάσισαν την τελευταία στιγμή ότι θέλουν κάτι επιπλέον.

Έχοντας ενσωματώσει το Handsapp στις λειτουργίες της επιχείρησής σας μπορείτε να αυξήσετε τη μέση αξία της κάθε παραγγελίας. Είναι γνωστό πως οι καταναλωτές ξοδεύουν περισσότερα όταν παραγγέλνουν ψηφιακά. Όταν γίνεται μια παραγγελία μέσω του Handsapp,  οι πελάτες δεν αισθάνονται πίεση για να αποφασίσουν γρήγορα τι θα παραγγείλουν, όπως επίσης είναι πιο άνετα να προσθέσουν επιπλέον στοιχεία από το μενού όποτε το θελήσουν, κάτι το οποίο πολλές φορές δεν ισχύει σε παραγγελίες μέσω υπαλλήλου.

Στο έντυπο μενού, ο χώρος είναι περιορισμένος και συχνά είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν φωτογραφίες. Στο Handsapp μπορείτε να συμπεριλάβετε όσες εικόνες με όσα στοιχεία του μενού θέλετε. Οι πελάτες σας θα έχουν μια πιο ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία στο κατάστημά σας να παραγγείλουν αυτό ακριβώς που επιθυμούν και που έχουν δει στην παρουσίαση του Handsapp χωρίς “εκπλήξεις”. 

Ένα άλλο κομμάτι στο οποίο το Handsapp λειτουργεί ευεργετικά στην εικόνας της εταιρείας  σας, είναι ότι ελευθερώνει το προσωπικό σας, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στο κομμάτι της φιλοξενίας, της εργασίας του, στα καθήκοντά του και να μειώνει την πιθανότητα σφάλματος παραγγελίας.  Δεν υπάρχει κακή επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού και του πελάτη, ώστε να υπάρχει πιθανότητα λάθους ή παρανόησης, όπως επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε τουριστικές περιοχές όπου χρειάζεται πολυγλωσσική υποστήριξη.

Έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τον ιδιοκτήτη, αλλά και τον πελάτη, ώστε να μπορείτε να κάνετε τα πιο δημοφιλή προϊόντα σας να ξεχωρίζουν, να αυξήσετε την αξία της παραγγελίας, να βελτιστοποιήσετε τα ποσοστά μετατροπών, να βελτιστοποιήσετε τις παροχές και να δώσετε στον πελάτη την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση.

parousiasi.jpg
data.jpg

Με το Handsapp αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας και όχι μόνο. Λάβετε ηχητικές ειδοποιήσεις για κάθε νέα παραγγελία και κάθε φορά που ο πελάτης  καλεί τον υπάλληλο. Διατηρήστε τον κατάλογο σας 100% online 24 ώρες το 24ωρο (24/7) και κρατήστε τον απόλυτα ενημερωμένο,  οποιαδήποτε στιγμή. Αλλάξτε το περιεχόμενό του, μόνοι σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε, από ο,τι συσκευή επιθυμείτε (κινητό, τάμπλετ, λάπτοπ – υπολογιστή ).

Επίσης, λάβετε αναλυτικές αναφορές σχετικά με τους τζίρους, έσοδα, έξοδα, στατιστικά, διαθεσιμότητες και κίνηση προϊόντων. Οργανώστε την αποθήκη σας, την κάβα σας και δημιουργήστε καμπάνιες και προωθητικές ενέργειες, είτε τοπικά στο κατάστημά σας, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αποκτήστε μία πλήρη εικόνα του καταστήματός σας και των υπηρεσιών σας μέσω του Handsapp, όπου ο κάθε πελάτης μπορεί να αξιολογήσει τις υπηρεσίες σας, τα προϊόντα σας, αλλά και να κάνει σχόλια.

Διασφαλίστε ότι κάθε προϊόν περιλαμβάνει δελεαστικές φωτογραφίες, πληροφορίες αλλεργιογόνων και τα σωστά συστατικά. Η παρουσίαση ακριβών πληροφοριών στο μενού, βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και στη συνέχιση της βελτίωσης της αποδοτικότητας της επιχείρησης, οδηγώντας σε μια καλύτερη εμπειρία φαγητού για όλους.

Το Handsapp είναι ένα εργαλείο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε και να δημιουργήσετε δυναμικές τεχνικές πώλησης upselling και cross-selling που κινητοποιούν τους πελάτες σας να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα στο QR μενού του κινητού τους για εσάς.

Είναι δύσκολο να ζητήσετε από τον σεφ σας ή τον υπάλληλο σας να προτείνει σε κάθε τραπέζι ή πελάτη ένα προϊόν ή επιδόρπιο-κοκτέιλ για να αυξήσει το σύνολο του λογαριασμού και κατά συνέπεια των εσόδων της επιχείρησης.

Χρησιμοποιώντας το Handsapp, μπορείτε να δημιουργήσετε δυνατότητες πώλησης συμπεριλαμβάνοντας ορεκτικές εικόνες και επιλογές “Συχνές παραγγελίες”, “Προτεινόμενα” και άλλα πολλά για κάθε προϊόν του μενού σας. Μια ακόμα αποτελεσματική στρατηγική που παρέχει το Handsapp, για αύξηση των εσόδων σας.

home-gif.gif
cloudservices.jpg

Δεν απαιτείται λήψη καμίας εφαρμογής ούτε από πλευράς του πελάτη ούτε από πλευράς της επιχείρησης. Ο λόγος είναι ότι το Handsapp είναι μια δυναμική εφαρμογή η οποία είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή κινητού-τάμπλετ γιατί είναι μία αυτόνομη cloud εφαρμογή. Επίσης δίνεται η δυνατότητα στην κάθε επιχείρηση να εγκαταστήσει την επίσημη εφαρμογή διαχείρισης της, με live ειδοποιήσεις και απόλυτο συγχρονισμό με το cloud σε real-time. Η διαχείριση καταστήματος ενημερώνεται σε τακτά διαστήματα με νέες δυνατότητες και  λειτουργίες, οι οποίες αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και της επιχείρησης, χωρίς να απαιτείται καμία παρέμβαση απο τον τελικό χρήστη.