Που απευθύνεται​

Εστιατόρια

Χρησιμοποιώντας το Handsapp ως ιδιοκτήτες εστιατορίου, μπορείτε να διευκολύνετε τη μείωση της επαφής μεταξύ του προσωπικού και των πελατών σας με το QR μενού και τις ανέπαφες συναλλαγές. Προωθήστε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρετε απευθείας στον πελάτη μέσα από το κινητό του όπως την άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα των υπηρεσιών σας, την παρουσίαση των γευμάτων σας και όχι μόνο. Πάρτε τον έλεγχο της επιχείρησή σας, τον έλεγχο του τζίρου, εσόδων, εξόδων, στατιστικών, διαθεσιμότητες και αυξήστε τα έσοδα της επιχείρησή σας.

restaurant01.jpg
hotel-02.jpg

Ξενοδοχεία

Με το Handsapp σε μία ξενοδοχειακή μονάδα, εκτός της δυνατότητας που δίνεται να προωθήσετε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρετε απευθείας στον πελάτη μέσα από το κινητό του, δίνεται τη δυνατότητα στον πελάτη να εκμεταλλευτεί όλες τις παροχές που του παρέχετε και να τις διαχειριστεί απλά και εύκολα από το κινητό του. Είτε βρίσκεται στο δωμάτιο του, είτε στο roof garden, είτε στο pool bar… πλέον δεν χρειάζεται να υπάρχει ένας υπάλληλος προκειμένου να επιβεβαιώνει και να χρεώνει τις υπηρεσίες στον πελάτη. Όλα γίνονται πλέον εύκολα και ευχάριστα απλά σκανάροντας ένα QR code. 

Νυχτερινά κέντρα

Εκτός της δυνατότητας παρουσίασης των παροχών της επιχείρησή σας που δίνει το  Handsapp, σας δίνει και την δυνατότητα να τοποθετήσετε διαφημιστικά banners με events-news που τρέχουν ανά διαστήματα στην επιχείρησή σας. Με το Handsapp όλα είναι πιο εύκολα… δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεται τον υπάλληλο μέσα στον κόσμο προκειμένου να δώσετε την παραγγελία σας, αλλά ούτε και να φωνάζετε προκειμένου να σας ακούσει εξαιτίας της δυνατής μουσικής.

night-04.jpg
takeaway04.jpg

Takeaway καταστήματα

Παρουσιάστε με το Handsapp όλα σας τα προϊόντα. Δώστε στον καταναλωτή την δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας του είτε με take-away είτε ακόμα και με delivery στον χώρο του. Ενισχύστε τα social media σας, κοινοποιώντας το QR μενού σας, πολλαπλασιάζοντας την απήχησή σας και δημιουργώντας ένα ισχυρό brand.

Beachbar

Το Handsapp QR μενού πάει και στην παραλία… Τοποθετήστε τα QR μενού σας, σε εύκολα προσβάσιμες και εμφανείς τοποθεσίες. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με το Handsapps QR μενού, όπου με τη χρήση του κινητού τους μπορούν να έχουν μια πλήρη εικόνα των παροχών σας – προϊόντων σας και να παραγγείλουν άμεσα, χωρίς να ψάχνουν ή να περιμένουν τον υπάλληλο ή ακόμα και το μενού σας.

beachbar05.jpg
coffe-0a6.jpg

Καφετέριες - Coffee Shop

Παρουσιάστε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρετε μέσα από το Handsapp, απευθείας στο κινητό του πελάτη. Επωφεληθείτε των δυνατοτήτων που σας παρέχει, όπως της άμεσης παραγγελίας, γρήγορης  εξυπηρέτησης και γρήγορης παραγγελιοληψίας, είτε για πελάτες take-away, είτε για καθήμενους.